Oktatás

Az első órák

2005 decemberében, egy oktatás szervezõ cég felkérésére kezdtem el műkörmösöket oktatni Siófokon.
Elõször úgy gondoltam, hogy idõ hiányában ezt nem tudom vállalni, de mivel az oktatás heti egy hétköznapi nap délután, és egy hétvégi napon egésznap folyik, életemet kicsit átszervezve, elvállaltam az elsõ csoportot.

Döntésemet nem bántam meg, sõt nagyon megkedveltem a társaságot, így nem volt akadálya a következõ csoportoknak sem.


Egy nap az oktatáson

Nagyszerű embereket ismertem meg az eddigi tanfolyamokon, akiknek ugyan azokkal a nehézségekkel, problémákkal és kudarcokkal kell megbírkózniuk, amelyeken egyszer én is átestem.

El kell mondjam, bármennyire is úgy tűnik, ez a szakma nem egyszerű. Kezdve a tökéletes körmök kivitelezésétõl, az egésznapos egyhelyben ülésen keresztül, a vendégekhez való hozzáállásig, ugyanis az ember nem csak körmöket készít, de sokszor a vendége pszichológusa is kell, hogy legyen.


Szárnyainkat próbálgatjuk

Egyszóval sokszor fárasztó, de a tanulók, akik még csak most vannak ennek a pályának az elején, hihetetlen energiával, akaraterõvel, sokszor ugyan könnyek közt, de midig kitartással készülnek a vizsgákra.

Úgyhiszem megéri a fáradtságot, mert sok-sok ember barátságával, bizalmával lettem gazdagabb, ugyanakkor szakmailag is hihetetlen elismerésben van részem.

Tehát, csak előre lányok!

Az ajánlatom még mindig él, bármikor szeretettel látlak benneteket, ha tanács kell, vagy csak elbizonytalanodtatok!

 
Oktatás - Műköröm - Minták - Műkörömstudió - Műköröm Galéria