A képzés menete

Porcelán műkörömépítés (Acryl), Zselés műkörömépítés, ill. Díszítéses napokra külön jelentkezhetsz, de a jelentkezők igénye szerint rugalmasan változtathatunk az oktatás programján.


Porcelán és zselés műköröm technikák az alapoktól a mesterfokig

(*) Itt meg jegyezném, a műköröm diszítő technikákkal foglalkozó továbbképzésekre mindíg nagyobb az érdeklődés, pedig sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy sok műkörmös kollégának komoly problémái vannak még az alapokkal is.
Ha nem tudunk tökéletes alapműkörmöt készíteni, hiába van teli vendégünk körme szebbnél szebb díszítésekkel, beépítésekkel, az betörik, felválik, esztétikailag tönkre megy.


Extrák a zselésképzéshez

Az előzőekben felsoroltakon kívül a zselés képzéshez még extaként hozzá tettem egy a természetes köröm erősítésére szolgéló új anyagcsoport ill. technologia bemutatását.

Ezeket az új technikákat magam is hónapok óta alkalmazom, nagyon nagy népszeűségnek örvendenek vendégeim körében, mivel gyors, természetes hatású, és aki hordja meg van róla győződve, hogy neki nem műkörme van :)

Utántöltési technikák és csiszológépek használata

Az utántöltés egy kényes téma a műkörmösök körében, sokan azt gondolják, aki tud körmöt építeni, az tud tölteni is, de ez a tapasztalatok szerint nem így van.
A töltési technikákat legtöbb Okj-s tanfolyamon meg sem mutatják, ebből van a sok gond (felválások, csíkok a körömlemezen, színeltérések, legrosszabb esetben penészgomba).


Csiszológépek használata /gyorsítsd fel munkádat/
Csiszológépekkel szembeni elvárások "milyen gépet vegyek" ?
 
Mindannyian tudjuk, hogy a csiszoló gépek nagyban meg könnyíti, felgyorsítják munkánkat.
Tudjuk vajon azt is, hogyan kell ezeket a gépeket alkalmazni?
Milyen fejeket használhatunk a különböző műveletek elvégzéséhez?
Mit tehetünk annak érdekében, hogy a gépek által nyujtott kényelem ne csak minket szolgáljon, hanem vendégünknek se okozzunk vele kellemtlen perceket.
Ezekre a kérdésekre, és még sok a mindennapokban felmerülő problémára kaphattok választ ezen továbbképzésen.

Díszítő képzések »

 
A képzés menete - Műköröm - Minták - Műkörömstudió - Műköröm Galéria