Műkörmös továbbképzések

Műkörmös továbbképzések

Szeptembertől újra oklevelet adó szakmai továbbképzéseken várom azokat a már végzett, kezdő és haladó műkörmös kollégákat, akik úgy érzik, hogy:


Nagy örömünkre a MŰKÖRMÖS szakmában szinte heti, napi szinten változnak a trendek, elképesztő ütemben fejlődik a szakma. Ahhoz, hogy toppon maradhassunk, állandó továbbképzésekre van szükségünk.
Én is folyamatosan képzésekre járok, így tudom vendégeimnek mindíg a leg újabb divat szerinti maximumot hozni.
Úgy gondolom városunkban (Siófokon) sok a körmös, mégsem vagyunk elegen, és valójában, minőségi munkát kevesen tudnak nyújtani.
Ebben szeretnék nektek segíteni.

2007-ben végeztem a MOSZI-nál mint műkörmös szakmai oktató, ahol az akkor 9 éves szakmai tapasztalatomat nagymértékben bővíthettem mind a gyakorlati munka, mind az oktatás terén.


Az első órák

Siófok és környékére csak ritkán téved egy-egy olyan cég, akik anyagaikat népszerűsítve tartanak bemutatókat, továbbképzéseket.
Ezért döntöttem úgy, hogy nem egy bizonyos cég anyagait szeretném nektek bemutatni, hanem általánosságban fogunk beszélni a különböző anyagokról mit, mivel, hogyan és miért kell alkalmaznunk a műkörmök tökéletes tapadása érdekébben, ill. az igazán trendi design-os körmök elkészítéséhez.

A képzés menete »

 
Műkörmös továbbképzések - Műköröm - Minták - Műkörömstudió - Műköröm Galéria